Hej med dig

Jeg hedder Caroline. Det er mig, der startede Cilo Gram Communication tilbage i februar 2021.

 

Min uddannelsesmæssige baggrund er forankret i en stor interesse for at skabe forandringer via kommunikation. Jeg har en bachelor i 'International Virksomhedskommunikation og Tysk' og en kandidat i 'Corporate Communication'. En karriere som kommunikationskonsulent lå derfor lige til højrebenet.

 

I løbet af min uddannelse var jeg sikker på, at det eneste rigtige for mig var at arbejde med HR og employer branding. Da jeg endelig blev færdiguddannet, kom jeg i en virksomhedspraktik, hvor jeg for alvor fik lov at prøve marketing af i praksis. Her gik det op for mig, at det, jeg brænder for, er at fortælle virksomhedens historie - uanset om det er internt eller eksternt og med salg eller image for øje. 

 

I gennem Cilo Gram vil jeg formidle vision, mission, mål og kultur på tværs af kanaler, så virksomhedens historie fortælles på en måde, hvor det hele går op i en højere enhed. Selvfølgelig med kontekst og målgruppe som omdrejningspunkt.

 

Udfordringen i at styrke kommunikationen og helheden i øjenhøjde med kunder eller andre interessenter, er det, der får mig til at flyve ud af sengen om morgenen.

 

Jeg ønsker at bidrage til at skabe kommunikation med fokus på helheden hos alle, der har brug for en højre hånd med en finger på pulsen i forhold til dét, der rører sig i kommunikations- og marketingverdenen. Og jeg gør det med en stor forkærlighed for det sproglige aspekt.

 

Siden Cilo Grams spæde start er min lille biks vokset stødt. I november 2022 kunne jeg ansætte min første medarbejder. Hun hedder Mie og studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Her hos Cilo Gram er hun ansat som junior kommunikationskonsulent, hvor hun assisterer mig på diverse opgaver.

 

Lær Cilo Gram og duoen bag bedre at kende.

 

Tusind tak fordi du læser med her på siden. 

De bedste kommunikations-hilsner

 

Caroline

 

Redigeret 44 Redigeret 121 Redigeret 245

P.s. Du er altid velkommen til at hive fat i os, hvis du har spørgsmål, ønsker sparring eller bare gerne vil hyggesnakke lidt. Kaffen er altid varm på kontoret i Kollektivbyen i Brabrand.

Skriv til os eller giv os et kald.

Vi glæder os til at høre fra dig ✨