Når bogstaverne forvirret hopper rundt på papiret uden at blive til ord...

Og når du hiver dig frustreret i håret over, hvordan du nogensinde skal få tid til at skrive det nyhedsbrev. Måske har du problemer med, hvordan du får teksten på din flyer kortet ned til to linjer?

...Eller hvordan din hjemmesidetekst bliver fangende og lækker, så læseren bliver hængende og ender med at blive en ny kunde?

 

Det kan vi hjælpe dig med!

 

Vores tekstforfatningskompetencer spænder bredt, da vi kender de fleste genrer og medier.

 

Vi hjælper oftest vores kunder med hjemmesidetekster, nyhedsmails, artikler, blogindlæg samt andre kommunikationsmaterialer til eksempelvis undervisning og træningssituationer.

 

Emnet er underordnet. Vi arbejder med virksomheder i alle størrelser, former og fra mange forskellige brancher. Vi elsker at lære nye fagområder at kende, og kommer du med et emne, som vi endnu ikke ved noget om, skal du ikke være nervøs. Vi laver altid research inden skrivearbejdet påbegyndes - og efter kort tid kan vi også være med på den "faglige" snak.

SEO

SEO / Search Engine Optimization / søgeordsoptimering er selvfølgelig en del af vores repertoire som kommunikationskonsulenter. Implementering af de rigtige søgeord de rigtige steder er altafgørende for den organiske rækkevidde på søgemaskiner såsom Google.

 

Vi kan både starte fra bunden med en undersøgende søgeordsanalyse og implementere disse søgeord, eller vi kan gennemgå sider med henblik på løbende opdatering af SEO samt tekstoptimering.

 

Når vi skriver tekster til dig og din hjemmeside, er SEO altid en del af pakken. Det vil sige, at vi kommer med forslag til metatekst, title tag, links til linkbuilding osv. 

Korrektur

Taler vi om tekstforfatning, kan vi ikke komme uden om korreturlæsning, som også er en helt essentiel del af al vores fag. 

 

Vi læser naturligvis korrektur på alle tekster, som vi producerer fra bunden. Men vi tilbyder også at læse korrektur på allerede forfattede tekster for at sikre, at jeres content står skarpt og har et professionelt og gennemarbejdet udtryk. 

 

Teksttypen er underordnet. Vi kan læse alt fra tekniske manualer til salgsmaterialer, taler, nyhedsmails og artikler.

Selv for en øvet tekstforfatter kan det være svært at skrive en god profiltekst, der kan bruges på f.eks. LinkedIn. Hvordan beskriver man lige sig selv? 


Med dette gratis kursus guider vi dig igennem processen med at skrive en knivskarp profiltekst, der får din LinkedIn-profil til at være lige dét mere professionel og gennemarbejdet. Vi sætter skub i fantasien, så teksten nærmest skriver sig selv.

Den Gode Profiltekst

Fra tal til tekst

Det er ikke bare tilfældigt, hvad der skal ændres eller optimeres, når vi taler om at ramme målgruppen. Der findes en række redskaber, som giver dig tal og statistikker på, hvordan din modtager tager imod dit budskab. Vi anvender disse tal og former dem til fangende indhold, der rammer lige i bulls eye hos målgruppen.

Tal Til Tekst[1]