Hvad kan vi hjælpe med?

Vores ydelser og produkter varierer – naturligvis – fra kunde til kunde og tilpasses alt efter virksomhedens type, målsætning og strategi. Vi har altid fokus på den samlede kommunikationsløsning, så både kommunikation og marketing matcher med din virksomhed hele vejen rundt.

 

Vores fornemmeste opgave er at tage tingene fra din to do-liste og sætte dem øverst på vores egen. Således får du en ekspert til at klare de ting, som alligevel altid ender i bunden af din liste.

Derfor skal vores relation være et samarbejde, som giver os de bedste forudsætninger for at opnå de bedste resultater - sammen.

 

Fleksibelt og skræddersyet

Ethvert samarbejde starter med et indledende møde, hvor vi i fællesskab afklarer det reelle behov. Herefter vender vi tilbage med et konkret bud på, hvordan opgaven kan løses.

 

Vi er meget fleksible i forhold til typen af opgaver, som vi tager ind. Det vigtigste kriterie er, at det er en opgave, som passer til os og vores kompetencer. Det er selvfølgelig for at sikre en høj kvalitet. Derfor arbejder vi både med enkelte og afgrænsede opgaver samt med opgaver, hvor målet er defineret, men vejen dertil ikke er fastlagt.

 

Prisen aftales pr. opgave, da flere faktorer spiller ind i forhold til eksempelvis tidsforbrug, materialer m.m.

Giv os et kald, smid en mail, send en brevdue eller lav et røgsignal - så tager vi en snak om mulighederne, prissammensætningen, deadlines eller bare vejret.

Den enkelte opgave

Opgaver der er begrænset til et specifikt produkt, og hvor der afregnes pr. opgave.

 

Det kan være tekstforfatning af eller korrekturlæsning på tekster (alt fra artikler, hjemmesidetekster og kundecases til produktbeskrivelser og lignende) og udformning af kommunikationsmaterialer til diverse formål f.eks. salgsoplæg eller undervisning.

 

Det kan også være vejledning eller projektstyring i processen omkring strategi til f.eks. kommunikation på sociale medier. Vi tilbyder desuden også 1:1 rådgivning.

Enkelt Opgave

Den faste opgave

Der er her tale om et længere samarbejde, hvor vi kontinuerligt arbejder med kommunikationsopgaver i virksomheden.

 

Det kunne være udarbejdelse af strategi til LinkedIn inklusiv opslag, hjemmesideoptimering (primært tekster og SEO) eller løbende opdatering af kommunikationsmaterialer som fx hjemmeside og træningsmaterialer.

 

Når først et samarbejde er stablet på benene, og vi kender din virksomhed, kan vi også fungere som on call-konsulent til at klare mindre kommunikationsopgaver med kort deadline.

Fast Opgave

"Hvad kan I så helt præcist hjælpe med?"

... Tænker du måske.

Så gerne - alle vores kompetencer serveret på et sølvfad.