Fra strategi til konkret kommunikation

Det lyder måske lidt fancy at tale om kommunikationsstrategier. Vi mener heller ikke store, forkromede strategier og handleplaner med flotte ord og målsætninger.

Vi mener dét at sætte en retning for arbejdet, så vi undgår at skyde med spredehagl eller i blinde. Effektiv kommunikation er nemlig baseret på en effektiv strategi.

Med andre ord er der tale om step-by-step planlægning af kommunikationsindsatserne. Uanset opgaven vil vi i større eller mindre grad gennemgå følgende dele i processen:

  1. Hvad er formålet med den kommunikation vi skal i gang med?
  2. Hvilke mål skal vi nå?
  3. Hvilke midler, medier og lignende skal vi bruge?

Når planen er lagt, hjælper vi selvfølgelig også med at eksekvere og ikke mindst at følge op på opgaven.

Vi hjælper hele vejen rundt

Vi hjælper gerne med rådgivning og vejledning, uanset om der er behov for en overordnet SoMe-strategi, en strategi til det enkelte medie, en strømlining af den overordnede kommunikationsplan eller tone of voice. Sammen fikser vi (med udgangspunkt i ovenstående) en plan, der rykker kommunikationen fra anden division til superligaen.

Her er et par eksempler på strategier, som vi har udarbejdet i samarbejde med kunder:

Linkedin

LinkedIn

Opstart af tilstedeværelsen på LinkedIn som medie. Herunder retning, målsætning, retningslinjer og praktisk udarbejdelse af indhold. Organisk og betalt.

Content Marketing

Content marketing

Opstart og udarbejdelse af overordnet strategi til content marketing som en del af marketing- og salgsstrategien. Planlægning af medier, budskaber og tilpasning til målgruppen på tværs af kanaler.

Undervisning[1]

Undervisningsmaterialer

Planlægning og udarbejdelse af undervisningsmaterialer til interne kurser. Herunder opsætning af retning og udarbejdelse af materialestruktur. Ønsker du undervisning inden for et emne, står vi også klar. Læs mere her.

Kurser der hjælper dig i mål

På vores læringsplatform vrimler det med gode kurser, guides og skabeloner, der kan hjælpe dig i mål med din strategi. 

Find blandt andet vores strategiskabelon, der fungerer som en udførlig guide til at lægge en knivskarp strategi, du kan bruge hele vejen rundt om din kommunikation. 

Eller vores skabelon til content plan, der hjælper dig med at holder overblik over eksekveringen af dit indhold, så du kan nå i mål med din strategi.

Strategiskabelonen

Fra tal til strategi og tekst

Vi bruger tal og statistikker som pejlemærker for at lægge en effektiv strategi for kommunikationsindsatsen. Når strategien er lagt, udformes teksterne med udgangspunkt i, hvad der virker ifølge tallene. 

Tal Til Tekst[1]

Certified Marketing Expert

Cilo Gram er certificeret LinkedIn Marketing Insider.

Det betyder, at vi i Cilo Gram udover at besidde en stor basisviden om LinkedIn marketing er opdateret på de nyeste trends og tendenser indenfor markedsføring via LinkedIn.

 

Certificeringen er tredelt og består af certificeringer i marketing fundamentalt, marketing strategi og content og kreativ strategi. Derudover betyder det, at vi er en del af et eksklusivt netværk af LinkedIn eksperter.

Certified Marketing Insider