Drømmer du om, at du eller din virksomhed bliver en stjerne på LinkedIn™️? Eller på at få styr på det med netværk, social selling og branding?

Der er flere strategier, værktøjer og metoder, som du kan anvende til at blive en stjerne i netværket - uanset om det er for at skabe synlighed, branding, employer branding eller relationer og salg.

Vores undervisningen er altid med en hands on tilgang, som gør dig i stand til at implementere det du har lært med det samme.

Herunder får du et samlet overblik over de kurser, der pt er tilgængelige hos os. Og ellers kan du selv give dig i kast med at udforske vores læringsportal lige her.

Kommende kurser fra Cilo Gram

Online muligheder

Du kan også blive klogere hjemme foran computeren. Med Cilo Grams online kurser eller forløb bliver du taget i hånden hele vejen. Se dine muligheder herunder.

Fra 0-100 - Bliv synlig og sælg på LinkedIn™️

Få alle de små tips og tricks, værktøjer og metoder til at komme godt igang på LinkedIn™️. I dette kursus lærer du, hvordan du bliver synlig for din målgruppe OG kommer til at sælge. 

Der er både små videoer, arbejdsbøger og øvelser. Kurset er for dig, der stadig er ny i LinkedIn™️-gamet, og gerne vil guides til endelig at få hul igennem.

Jeg holder dig i hånden hele vejen!

Skriv dig op i dag, og få besked, så snart kurset er live til dig.

1:1 sparring - spark liv i din LinkedIn™️-profil

Fremstår din LinkedIn™️-profil knastør som en tvebak?

Og du kan ikke helt finde ud af, hvad du skal gøre for at sparke liv i den og friste dit online netværk til mere aktivitet.

Book en times 1:1 sparring, hvor vi sammen finder ud af lige præcis, hvor dine LinkedIn™️-gnister bliver til små flammer, som sætter gang i det online netværk og din synlighed.

Vi kan eksempelvis tale om:
- Din profil
- Deling af opslag
- Hvordan du får flere forbindelser

Book din sparring her og sæt ild til din LinkedIn™️-profil

Din LinkedIn™️ motivation

Find fokus og mindsettet til at holde LinkedIn™️-motivationen.

Her får du 5 hurtige hverdagstips til at holde motivationen til at få succes med LinkedIn™️.

Find minikurset lige her.

Den gode profiltekst

Din profiltekst skal beskrive dig. Den skal være præcis og fængende, så læseren får lyst til at lære dig bedre at kende ved at kigge videre på din profil.

Men det kan være svært for selv den bedste tekstforfatter at skrive en god tekst om sig selv. 

Derfor får du her en guide til at forfatte din egen profiltekst inkl. en øvelse, der hjælper dig til at sætte skub i fantasien, så din profiltekst skriver sig selv.

Find kurset lige her.

Den ultimative tjekliste til din LinkedIn™️-profil

Der er mange grunde til at opdatere din LinkedIn™️-profil.

En af de vigtigste er, at du lettere kan blive fundet af personer, der leder efter nogen med en profil og kompetencer som dine. 

Der er mange elementer i en opdateret profil, og det kan være svært at finde hoved og hale i, hvor du skal starte og slutte, når den skal opdateres. Brug vores tjekliste til at komme hele vejen rundt om de forskellige punkter.

Find kurset lige her.

Det gode indlæg - Spot og brug de gode indholdsidéer

Lær at fylde idébanken og contentplanen med scrollstoppende indhold, der taler direkte til målgruppen. 

Vi fylder sammen din idébank med gode indholdsemner, og udvikler idéerne til konkrete opslag. Til sidst bruger vi selvfølgelig opslagene til at fylde contentplanen. 

Kurset er for dig, der har brug for hjælp til at sparke gang i de kreative tanker, for at blive synlig for målgruppen og forblive top of feed. Med andre ord: at skrive Det gode LinkedIn™️ indlæg!

Find kurset lige her.

Få din personlige profiltekst

Få en personlig profiltekst tilpasset lige netop DIG! 

Baseret på en kort samtale, får du en tekst, der kan bruges til din profiltekst på LinkedIn™️, i dit CV eller til at lave din elevatortale. En beskrivelse du altid kan bruge i din personlige branding.

Interesseret? Læs mere her.

Skabeloner

Med vores bedste erfaringer in mente har vi udviklet diverse skabeloner, som vi glædeligt giver videre til dig, der arbejder med kommunikation og markedsføring. Tjek dem ud herunder - de er en kæmpe hjælp!

Skabelon til content plan

At arbejde med at skabe content skal være præget af struktur og overblik på tværs af kanaler og medier.

Netop derfor er en content plan din bedste ven. 

Med en content plan kan du planlægge alt indhold og holde overblik over både planlægning, produktion og publicering.

Her får du en komplet skabelon, der giver dig de bedste betingelser for at skabe indhold i topkvalitet!

Find skabelonen lige her.

Strategiskabelon

Strategiskabelonen er til dig, der arbejder med kommunikation og markedsføring, og har brug for et værktøj, så der ikke bliver skudt med spredehagl på tilfældige platforme og tidspunkter.

Med denne skabelon får du en udførlig guide til, hvordan du fremover kan håndtere kommunikationen. En rettesnor eller rød tråd til din kommunikation.

Find skabelonen lige her.

LinkedIn™️ skabeloner

Synes du også, at det til tider kan være svært, at producere nyt, æstetisk, grafisk materiale til jeres sociale medier?

Så får du her en komplet samling af skabeloner til grafikker, du kan tilpasse og bruge til jeres egne medier - blandt andet ved hjælp af farver, logo, tekster og mønstre.

Giv dit grafiske materiale en overhaling og gør det nemt for dig selv!

Find skabelonerne her.

  

Fandt du ikke det kursus, du søger?

Søger du et kursus med et andet fokus eller ønsker du at booke os til en hands on workshop for medarbejderne i din virksomhed, så hold dig ikke tilbage. Giv lyd her, så tager vi en helt uforpligtende snak over en kop kaffe.

Du kan også fange os på telefonen og på mail - eller med brevdue hvis det er din foretrukne kommunikationskanal 🕊️

Redigeret 71

  

Det digitale læringsunivers

På vores læringsportal finder du en lang række inspirationsmaterialer, digitale arbejdsbøger, skabeloner og online kurser. 

Gå på opdagelse i kommunikation, LinkedIn™️, netværk, social selling og branding i Cilo Grams digitale læringsunivers.

Redigeret 91