Mød teamet bag Cilo Gram

 

Cilo Gram er et relativt nyt kommunikationsbureau, bestående af to unge kvinder med masser af gå-på-mod, grin og glitter. Vi elsker den girlpower-energi, vi begge bringer ind i Cilo Gram. Og så brænder vi for faget, og arbejder altid hårdt for at opnå de allerbedste resultater i samarbejde med vores kunder.

Vi eeelsker at snakke og møde nye mennesker! Så lær os lidt bedre at kende her, og hiv fat i os, hvis du har lyst til en uforpligtende snak og en kop kaffe!

Tre hurtige om os

Redigeret 31

Caroline, ejer og kommunikationskonsulent.

 

1) Bliver hangry både når hun er sulten OG når hun mangler kaffe.

 

2) Er bevægelsestosse og elsker alt der har med sport og motion at gøre.

 

3) Har engang været på skadestuen for at få fjernet en splint - i ballen.

Redigeret 100

Mie, junior kommunikationskonsulent.

 

1) Er besat af lyserød.

 

2) Har set Greys Anatomy (18 sæsoner!!!) tre gange.

 

3) Slog verdensrekorden i ergometer-roning for lightweight piger med efterskoleveninderne i 2018. Over 323 km. blev det til...

Vidste du at...

Girlpower refererer til den attitude af uafhængighed, selvtillid og empowerment, der er at finde hos kvinder verden over.

 

Vi elsker girlpower og prøver at indkorporere netop denne attitude både i vores arbejds- og privatliv hver evig eneste dag. Vi løser dine kommunikationsopgaver med et åbent sind og med troen på os selv, og vi løfter altid hinanden og andre op, fordi vi tror på, at samarbejde altid er den bedste løsning. På denne måde sikrer vi de bedste resultater, samtidig med at vi skaber de bedste betingelser for konstant at udvikle os og blive den bedste version af os selv - både som enkeltpersoner og som virksomhed ✨

Redigeret 187 Redigeret 241 Redigeret 87