At skabe tekster ud fra tal

Store såvel som små mængder data kan være guld for din virksomhed at bruge i kommunikationsøjemed. Men det kan ofte være svært og tidskrævende at skulle omformulere komplekse dataindsamlinger, statistikker og tal til letforståelige tekster. Derfor hjælper vi hos Cilo Gram med netop dette.

 

Står du med en masse rå data, bruger vi virksomhedens tone-of-voice til at skrive en tekst, som alle kan forstå, og som viderebringer de vigtigste konklusioner fra dataindsamlingen på en interessant og appetitvækkende måde!

En vej til vækst - bliv fundet på Google

Én vej til vækst er, at kunderne finder dig på Google.

Formålet med en søgning på Google er ofte at finde svar på en udfordring eller et problem. Dit produkt kan være en løsning på denne udfordring, men kan kunderne finde dit produkt, når de har brug for det?

Kunderne er utålmodige i deres søgning, og derfor er det vigtigt at ligge i toppen af Google. Det kan du komme til med få, effektive kneb, hvor SEO (søgeordsoptimering) og onpage-hjemmesideoptimering er omdrejningspunkterne.

SEO

SEO

Vi gennemgår siderne på dit website med fokus på SEO. Herunder onpage-SEO, optimering af metatitler og beskrivelser m.m.

Undervisning[1]

SEO-introduktion

Vi oplærer og underviser dig i, hvordan du selv kan varetage søgemaskineoptimeringen på din hjemmeside.

Tekstforfatning[1]

Teksttilpasning

Vi hjælper med at tilpasse tekster og indhold på siden til de ønskede søgeord for at skabe en hensigtsmæssig sammenhæng. 

Søgeordsanalyse

Søgeordsanalyse

Vi kan med hjælp fra samarbejdspartner udføre en søgeordsanalyse for dig, så vi finder de bedste søgeord for din virksomhed og dine produkter.