Hvad kan Cilo Gram tilbyde? 

Cilo Gram er din højre hånd med en finger på kommunikationspulsen.

Med dét mener vi, at vi er dem, der får tingene til at ske. Vi tager punkterne fra din to do-liste og skriver dem på øverst på vores egen. På den måde sørger vi for, at din virksomheds strategi og vision udfolder sig ved hjælp af kommunikationen. Imens kan du fokusere på at gøre det, du er bedst til.

 

Vi tilbyder en bred palette af kompetencer inden for kommunikation og marketing. 

Det hjælper vi med:

Strategi[1]

Strategi

Forud for al succesfuld kommunikation ligger et grundigt forarbejde. Her klarlægges din retning og dine mål. Vi hjælper dig igennem processen skridt for skridt, så du får en klar retning at kommunikere ud fra.

Social Selling[1]

Social selling

Gennem social selling kan du etablere dit personlige brand over for dit netværk. Vi hjælper både med rådgivning eller med at fremhæve netop din ekspertviden overfor dit netværk. 

Sociale Medier[1]

Sociale medier

Vi er specialister i organisk rækkevidde, men mestrer også sponsoreret indhold, hvis vi skal arbejde med mediet hele vejen rundt.

Vi skaber mere trafik på dine platforme i form af følgere, reaktioner og kommentarer.

Undervisning[1]

Undervisning

Vi tilbyder undervisning i form af eksempelvis workshops og/eller læringsmateriale, som kan klæde dig bedre på til selv at løse diverse kommunikationsopgaver fremover. 

Tekstforfatning[1]

Tekstforfatning

Vi har speciale i at indfange brandets egen stemme og bruge den på tværs af kanaler. Både når teksten skabes fra bunden, og når den skal tilrettes og optimeres til målgruppe og medie.

Tal Til Tekst[1]

Fra tal til tekst

Vi hjælper med at omformulere komplekse dataindsamlinger til letforståelige og interessante tekster. Der er nemlig mange brugbare informationer gemt i dataindsamling.

 

 

Certified Marketing Expert

Cilo Gram er certificeret LinkedIn Marketing Insider.

Det betyder, at vi i Cilo Gram udover at besidde en stor basisviden om LinkedIn marketing er opdateret på de nyeste trends og tendenser indenfor markedsføring via LinkedIn.

 

Certificeringen er tredelt og består af certificeringer i marketing fundamentalt, marketing strategi og content og kreativ strategi. Derudover betyder det, at vi er en del af et eksklusivt netværk af LinkedIn eksperter.

Certified Marketing Insider

 

 

Vores kunder

Vi har arbejdet for mange forskellige kunder, og arbejdsopgaverne er aldrig ens. De tilpasses den enkelte kundes ønske og behov. Vi kan derfor varetage et bredt udvalg af opgaver inden for kommunikation og marketing. 

Referencer Cilo Gram Communication