Cilo Grams læringsportal

På vores læringsportal har du rig mulighed for at udvide din horisont og lære en masse nyt indenfor både kommunikation, marketing og selvfølgelig LinkedIn. Vi tilbyder blandt andet:

  • Skabeloner til LinkedIn, strategiplanlægning og content planer
  • 1:1 sparring sessioner
  • Fysiske workshops
  • Online kurser, der lærer dig alt om LinkedIn
  • En personlig profilbeskrivelse af dig

Har du lyst til at lære mere?

Har du et ønske om at blive mere selvstændig i forhold til at kunne løse flere kommunikations- og marketingopgaver? Det kan vi hjælpe dig med!

 

Vi tilbyder undervisning, workshops og kurser for både større og mindre grupper og udarbejder selvfølgelig læringsmateriale, der er tilpasset til den enkelte situation og afspejler de ønsker og behov, som du/I har. 

 

Vores viden inden for kommunikations- og marketingfaget spænder bredt, og du er meget velkommen til at kontakte os med forslag til et emne, som du ønsker at få større kendskab til og mere viden om. 

 

 

Hvad underviser vi i?

Vi kan eksempelvis undervise i LinkedIn- eller SoMe-strategier. For at give nogle konkrete eksempler har vi tidligere holdt workshops om LinkedIn med overskrifterne "Salg på LinkedIn uden at sælge", "LinkedIn 101" og "Skarp profil, skarp på netværk". 

 

Det er vigtigt for os, at undervisningen er praktisk orienteret og hands on, så du får følelsen af, at du har fået noget brugbart med, som du kan gå direkte hjem og implementere og anvende i din virksomhed. Vi stræber efter, at du går herfra med et smil på læben og hænderne over hovedet. 

 

Har du et emne i tankerne, som du kunne tænke dig mere viden om, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så ser vi på det og snakker om mulige løsninger på hvilken slags undervisning, der ville fungere bedst for dig. 

Eksempel på undervisning

Vi afholder løbende LinkedIn-workshops på kontorfællesskabet Officelab. Workshoppen er en del af netværksuddannelsen, der tilbydes i samarbejde med Jobcenteret. Workshoppen har fokus på at være praktisk orienteret og give konkrete værktøjer til at anvende LinkedIn. 

Eksempler Bannere Og Billeder Til Hjemmeside (4)
DSC 0397 Caroline Linkedin Mie (2)