Kompetencer

Hvad kan Cilo Gram tilbyde? Cilo Gram er din højre hånd med en finger på kommunikationspulsen.

Med dét mener vi, at vi er dem, der får tingene til at ske. Vi tager punkterne fra din to do-liste og skriver dem på øverst på vores egen. På den måde sørger vi for, at din virksomheds strategi og vision udfolder sig ved hjælp af kommunikationen. Imens kan du fokusere på at gøre det, du er bedst til.

Vi tilbyder en bred palette af kompetencer inden for kommunikation og marketing. 

 

Det tilbyder vi:

Tekstforfatning ikon

Tekstforfatning

Hvordan skriver du så dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere kan kende dig? 

Vi har speciale i at indfange brandets egen stemme og bruge den på tværs af kanaler. Både når teksten skabes fra bunden, og når den skal tilrettes og optimeres til målgruppe og medie.

Sociale medier ikon

Sociale medier

Vil du skabe mere trafik på dine sociale medier i form af flere følgere, reaktioner og kommentarer?

Vi er specialister i organisk rækkevidde, men mestrer også sponsoreret indhold, hvis vi skal arbejde med mediet hele vejen rundt.

social selling hvidt ikon

Social selling

Via social selling kan du etablere dit personlige brand over for dit netværk.

Har du som selvstændig brug for rådgivning eller hjælp til at vise dit netværk din store ekspertviden på netop dit fagområde, kan vi hjælpe med både at målrette og planlægge og/eller eksekvere indholdet.

strategi billedblok

Strategi

Forud for al succesfuld kommunikation ligger et grundigt forarbejde. Det er i forberedelsen, at du bl.a. sætter din retning og dine mål.

Det kan dog være svært at vide, hvor man skal starte og slutte, når man skal lægge sin strategi. Vi hjælper jer igennem processen skridt for skridt, så der kommer en klar retning at arbejde ud fra samt et grundlag for god kommunikation.

Fra tal til tekst ikon

Fra tal til tekst

Ved du, hvad du skal bruge tallene fra Google Analytics til? Med Google Analytics får du en stor bunke informationer, tal og data, som du kan bruge til at forbedre din hjemmeside.

Dataene gemmer på mange informationer. De kan fx fortælle, hvor mange der smutter hurtigt eller ikke klikker videre, men de fortæller dig ikke hvorfor. Men det gør vi hos Cilo Gram!

Undervisning ikon

Undervisning

Er du i tvivl om, hvordan du griber et bestemt emne an inden for kommunikation eller marketing, og har du et ønske om selv at blive i stand til at varetage flere opgaver inden for dette felt? 

Vi tilbyder undervisning i form af eksempelvis workshops og/eller læringsmateriale, som kan klæde dig bedre på til selv at løse dine opgaver fremover. 

Referencer Cilo Gram banner

Hvem har Cilo Gram arbejdet med?

Vi har arbejdet for mange forskellige kunder, og arbejdsopgaverne er aldrig ens. De tilpasses den enkelte kundes ønske og behov. Vi kan derfor varetage et bredt udvalg af opgaver inden for kommunikation og marketing.