Bernstein A/S er datterselskab til den store tyske virksomhed Bernstein AG, som er en af verdens største udbydere af industrielle sikkerhedsteknologier. Rent konkret betyder det, at de bl.a. forhandler og distribuerer sikkerhedskontakter, sensorer, nødstop samt andre sikkerhedssystemer. 

 

 

Kommunikationen skal prioriteres: Bernstein får hjælp af Cilo Gram

Kender du det, når kommunikationsopgaverne gang på gang ender i bunden af to-do listen? Måske har du brug for hjælp til at få løst disse opgaver. For du ved jo godt hvor vigtige de er... Og det er derfor vi er her! Vi har blandt mange andre hjulpet virksomheden Bernstein med at løse netop disse opgaver.

 

Bernstein stod nemlig overfor samme problemstilling, og havde brug for nogen, der kunne varetage al deres marketing og kommunikation. Vi arbejder derfor som freelance/ekstern konsulent hos dem og har ansvaret for kommunikationen. Det fungerer præcis, som hvis vi var ansat i virksomheden. Vi er en del af deres team og samarbejder med alle medarbejderne, men har primært kontakt med direktøren samt et par af de andre tilknyttede freelancere, særligt deres freelance grafiker.

 

En fleksibel arbejdsstruktur

Da Cilo Gram fungerer som "marketingansvarlig", spænder opgaverne bredt. Vi laver både opslag på SoMe, nyhedsbreve og annoncering i fagblade (bl.a. Ingeniøren og på Metal Supply) samt diverse ad hoc-opgaver inden for marketing og kommunikation.

 

Caroline sidder 1-2 hele dage om måneden på Bernsteins kontor, hvor hun laver en stor del af opgaverne. Det er en god måde for hende at opsnappe stemningen og få en føling med, hvad der sker rundt om i virksomheden. Det gjorde det bl.a. også lettere hurtigt at fange deres tone of voice, og det giver et godt indblik i deres hverdag, som kan bruges til opslag på SoMe, eller når der skal skrives nyhedsbreve. 

 

 

Flere cases

Vi kan godt lide at sætte kunden i fokus, så er du interesseret i flere historier om Cilo Gram fra kunder og samarbejdspartnere, så læs med her og få andres ord på Cilo Grams kompetencer.

Skærmbillede 2023 07 12 133301