BB Data har eksisteret siden 1982 og sælger stregkodeudstyr og -printere samt udstyr til dataopsamling ifm. logistik og supply chain, som kan bruges til at optimere arbejdsprocesser, særligt lager- og logistiksystemer. Det kan bl.a. være med til at hjælpe virksomheder med at gøre deres supply chain mere effektiv.

 

 

 

Alle har brug for nogen at snakke med: Cilo Gram som sparringspartner for BB Data

For BB Data var vi eksterne rådgivere og vejledere i forhold til at optimere deres tilstedeværelse på LinkedIn, og at få deres virksomhedsside til at stå knivskarpt! I virksomhedens opstart fungerede vi som sparringspartner for marketingafdelingen, hvor vi samarbejdede om at udarbejde en strategi og content plan, som de altid kunne vende tilbage til, når de skulle udvikle nyt indhold til deres kanaler. 

Vi hjalp også med at idéudvikle på konkret content, og med at definere den ideelle målgruppe for deres LinkedIn-profil.

 

I opstartsprocessen var det essentielt for begge parter, at vi havde et tæt samarbejde med ugentlige catch-ups, for at sætte skub i BB Data's helt nye kanal-eventyr. Med et mere langsigtet fokus in mente, udarbejdede vi blandt andet skabeloner for fremtidigt content, der kunne bruges som en slags rettesnor fremadrettet. 

 

 

Vi er stadig med på sidelinjen

BB Data ønskede at skabe en platform med en bred følerskare, der ydede en høj grad af både interaktion og engagement på de opslag, der blev lagt ud. Dog var målet med platformen på LinkedIn mestendels at generere flere besøgende på deres hjemmeside, og derfor lagde vi vægt på at brande virksomheden på de produkter og services, de udbyder.

 

Igennem hele processen har det desuden været vigtigt for os, at kommunikationen på LinkedIn spillede sammen med resten af virksomhedens marketing og kommunikation, og derfor er dette fortsat et vigtigt punkt på vores månedlige møder. Vi holder nemlig løbende status, hvor vi fortsat vejleder og rådgiver ved spørgsmål eller udfordringer. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med opsætning af nye LinkedIn-kampagner. 

 

 

Hvad siger BB Data om samarbejdet med Cilo Gram?

"Caroline og jeg har samarbejdet om at få startet en virksomhedsprofil op. Vi er nu kommet godt i gang og samarbejdet fortsætter. Jeg har fået hjælp til strategi, opstart og contentskabelse. Jeg har søgt en jeg kunne spare med, som ikke var en del af virksomheden og kunne se det udefra. Caroline er en rigtig god sparringspartner og vores mange snakke har hjulpet mig videre og gjort, at jeg bedre kunne træffe beslutningerne. Caroline har en god viden om LinkedIn-verdenen og har bidraget med mange indsigter, tanker og ideer. Hun er nem at snakke med og iderig. Jeg kan varmt anbefale hende."

Mai, BB Data

 

 

Flere cases

Vi kan godt lide at sætte kunden i fokus, så er du interesseret i flere historier om Cilo Gram fra kunder og samarbejdspartnere, så læs med her og få andres ord på Cilo Grams kompetencer.

Skærmbillede 2023 07 12 133301