Kundecase: BB Data

BB Data har eksisteret siden 1982 og sælger stregkodeudstyr og -printere samt udstyr til dataopsamling ifm. logistik og supply chain, som kan bruges til at optimere arbejdsprocesser, særligt lager- og logistiksystemer. Det kan bl.a. være med til at hjælpe virksomheder med at gøre deres supply chain mere effektiv.

Opgaver

Mine opgaver var især at rådgive og vejlede i forhold til deres virksomhedsside på LinkedIn. Jeg arbejdede tæt sammen med den marketingansvarlige, Mai, om at lægge en strategi og en plan for deres tilstedeværelse på LinkedIn. Derudover udviklede vi idéer og konkret content og definerede målgruppen for deres LinkedIn-profil.

 

Fremgangsmåde

Opstartsprocessen var et tæt samarbejde med ugentlig kontakt for at få siden op at køre, og jeg hjalp bl.a. med at udarbejde content, som kunne bruges som en slags skabelon og rettesnor for deres opslag. 

Vi havde fokus på at skabe en side med en følgerbase med interaktion og højt engagement på opslag. Siden skal dog primært fungere som kanal til at få besøgende ind på deres hjemmeside, og derfor lagde vi vægt på at brande virksomhedens produkter og services. 

Igennem hele processen har det desuden været vigtigt for mig, at kommunikationen på LinkedIn spillede sammen med resten af virksomhedens marketing og kommunikation, og derfor er dette fortsat et punkt på vores månedlige møder. 

 

Fremadrettet

Vi holder løbende status, hvor jeg fortsat vejleder og rådgiver ved spørgsmål eller udfordringer. Dette kan fx være i forbindelse med opsætning af LinkedIn-kampagner. 

Udtalelse fra BB Data om vores samarbejde: 

"Caroline og jeg har samarbejdet om at få startet en virksomhedsprofil op. Vi er nu kommet godt i gang og samarbejdet fortsætter. Jeg har fået hjælp til strategi, opstart og contentskabelse. Jeg har søgt en jeg kunne spare med, som ikke var en del af virksomheden og kunne se det udefra. Caroline er en rigtig god sparringspartner og vores mange snakke har hjulpet mig videre og gjort, at jeg bedre kunne træffe beslutningerne. Caroline har en god viden om LinkedIn-verdenen og har bidraget med mange indsigter, tanker og ideer. Hun er nem at snakke med og iderig. Jeg kan varmt anbefale hende."

Mai, BB Data

BB Data ikon

Samarbejder med andre kunder

Jeg løser mange forskellige slags opgaver. Hvis du er nysgerrig på, hvordan jeg har løst nogle af mine andre kundecases, kan du læse mere om mit samarbejde med Bernstein her og mit samarbejde med Officelab her

Nysgerrig på et eventuelt samarbejde?

Hvis du har lyst til at høre mere om min virksomhed, og hvordan jeg kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte mig på enten mail eller mobil. Du kan finde mine kontaktinformationer her