LinkedIn er et medie, der kommer med så mange brugbare fordele for dig som professionel. Men det kræver også, at du kender til disse fordele og ved, hvordan du bruger dem, og det kan være en udfordring.

LinkedIn hjælp og assistance er derfor essentielt for alle på mediet, fordi du derigennem kan søge hjælp til at maksimere dine professionelle muligheder – alt fra at søge jobs og skabe nye forretningsforbindelser til at holde dig opdateret på trends i din branche. 

Derfor giver vi dig her et overblik over, hvor og hvordan du finder den bedste LinkedIn hjælp, så du kan opnå succes på mediet.

Redigeret 241

Søg hjælp hos LinkedIn™️ selv

LinkedIn har flere forskellige online platforme, hvor du kan søge svar på dine spørgsmål eller problemstillinger. Her får du et overblik:

LinkedIn Learning

En af LinkedIn’s egne platforme, der tilbyder diverse kurser og en masse vejledning indenfor forskellige fagområder såsom karriereudvikling, ledelse og teknologi.

Der ligger desuden et udvalg af kurser, der specifikt fokuserer på at optimere din LinkedIn-profil og dermed også din tilstedeværelse på platformen. 

Redigeret 65

LinkedIn Hjælpecenter

Her finder du artikler og vejledninger til LinkedIn fra LinkedIn selv, om forskellige emner der relaterer sig til almindelig brug af mediet. Det gælder bl.a. tekniske spørgsmål, retningslinjer, hvordan du kan oprette en stærk profil og meget mere. 

Redigeret 242

LinkedIn Blog

Endnu flere artikler og indlæg, men her handler det i højere grad om historier fra det virkelige liv og at opnå ny inspiration.

Du kan bl.a. læse om succeshistorier fra fagfolk, tips og tricks til personlig branding og andre emner, du finder relevant for lige netop dig. Desuden vil der også her være indlæg omkring de nyeste opdateringer på mediet. 

4

LinkedIn på Youtube

LinkedIn har en officiel Youtube-kanal, hvor de jævnligt deler instruktionsvideoer samt tips og tricks.

Det kan være en hjælp til at opnå et bedre overblik over mediet og dets forskellige funktioner, og kan nogle gange være nemmere at forstå gennem visuelle eksempler.

Redigeret 91

LinkedIn på X

LinkedIn-teamet er også aktive på det sociale medie X, hvor de løbende deler opdateringer i realtid, hvis der eksempelvis er problemer med platformen. Her har du også mulighed for at stille brugerspørgsmål, og så svar direkte fra organisationen. 

Redigeret 166

Søg hjælp hos professionelle eksperter og konsulenter

Der er altid masser af ny viden at hente på det store internet. Også hvis du sidder med et spørgsmål omkring LinkedIn. Ofte kræver det bare en enkelt Google-søgning, og så har du svar på dit spørgsmål. Og hvis det ikke er svar nok, så får du her vores bedste tips til eksperter på området, som du direkte kan søge LinkedIn-førstehjælp hos.

En af de LinkedIn eksperter, vi selv følger med hos, er Richard van der Blom. Han er en af de mest anerkendte eksperter på LinkedIn-området, og har over 18 års erfaring med mediet. Han har en dybdegående forståelse for platformens funktioner, særligt i forhold til algoritmer, og hvordan man bedst udnytter dem til professionel netværksopbygning, leadgenerering og at styrke ens personlige brand.

Med hans virksomhed Just Connect og andre samarbejdspartnere er han også manden bag The Algorithm Report. Den seneste version kan du se her. Det bliver rigtig LinkedIn-algoritme nørdet, men den giver også et godt blik på hvilke ting, der virker rigtig godt eller mindre godt på LinkedIn.

Hver ekspert har sine styrker. Derfor er det heller ikke sikkert, at dem vi kan anbefale, kan hjælpe med at løse eller besvare lige netop din problemstilling. Hvis du stadig sidder og grubler over et specifikt spørgsmål, så kan du også altid tage fat i os hos Cilo Gram.

Med en stor viden og erfaring indenfor LinkedIn, branding og social selling, er vi også eksperter på området, og vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål – som aldrig er for små eller skøre til os! 
Vi dækker et bredt spektrum af viden omkring LinkedIn, og er ikke bange for at gøre brug af vores netværk, hvis vi behøver assistance. Vi lover, at hjælpe dig på rette vej.

Redigeret 187

Søg hjælp til LinkedIn på sociale medier

Foruden Google, eksperter og konsulenter, findes der utallige online forummer, hvor du kan række ud for råd og vejledning, og få en masse tips og tricks fra andre privatpersoner.

Sociale medier er en guldmine for grupper af enhver form. Uanset om det gælder gamle husmoderråd eller investeringstips, så er der noget for enhver smag. Også i forhold til LinkedIn. Du kan både søge lidt rundt på Facebook, Instagram eller LinkedIn, og se, om der er nogle grupper eller profiler, der omhandler eksempelvis algoritmer på LinkedIn eller networking på selvsamme. Så har du nemlig mulighed for at stille dine spørgsmål til et netværk fuld af mennesker, der kan bidrage med nye indsigter eller erfaringer. Det giver en masse nuancer, du måske ikke havde fået ellers. 

Du har selvfølgelig også mulighed for selv at hjælpe andre ved at dele ud af dine egne erfaringer. Dét giver god netværkskarma.

Kort og godt

Nu har du fået vores bedste tips og tricks til at søge LinkedIn-hjælp.

Vi synes, det er vigtigt, at du ved, hvor du kan gå hen, hvis du møder en mur midt i din LinkedIn-rejse. Du skal nemlig ikke give op – der er altid hjælp at hente, og så bliver du kun endnu bedre på den anden side. Så her får du lige en opfriskning og opsummering, så du hurtigt kan finde svar, næste gang du råber efter HJÆÆÆLP!

  • Du kan få hjælp til det meste direkte på LinkedIn – lige fra jobsøgning og forretningsforbindelser til nye trends i din branche.

  • LinkedIn har en masse online ressourcer, hvor du kan finde svar på dine spørgsmål eller lære mere, bl.a.: LI Learning, LI hjælpecenter, LI blog, YouTube kanal og på X.

  • Du kan søge hjælp hos LinkedIn-eksperter såsom Richard van der Blom eller tage fat i os hos Cilo Gram, som altid sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

  • Meld dig ind i grupper eller forummer eller find relevante profiler på sociale medier som Facebook eller LinkedIn, hvor du kan få råd og vejledning af andre LinkedIn-interesserede, og bidrag også med dine egne erfaringer.

Nu skulle du gerne være godt klædt på, til når der opstår spørgsmål eller problemer i dit LinkedIn-eventyr. Og hvis du stadig føler dig på bar bund engang imellem, så er hjælpen aldrig længere end et opkald, en mail eller en besked på LinkedIn væk. Du kan altid kontakte os hos Cilo Gram med dine spørgsmål. Du kan finde vores kontaktoplysninger lige HER.