Hvordan formidler du dig på sociale medier?

Mangler du inspiration til hvad du skal dele på Facebook? Ved du heller ikke helt hvad en algoritme er? Er du i tvivl om du skal dele det samme indhold på tværs af alle dine sociale medier? Hvordan kommer du i gang?

Det er bare nogle af de spørgsmål, vi møder hos vores kunder. Med vores store viden og erfaring indenfor diverse platforme, hjælper vi dig præcis hvor du er. Vi har erfaring med at overtage opgaven helt, så vi udvikler og poster indholdet for dig, men vi hjælper også med sparring, rådgivning og et lille spark i måsen, så du kan komme i gang med de sociale medier på egen hånd.

 

Hvad vi kan tilbyde

Vi er specialister i organisk rækkevidde og content-produktion. Har du behov for hele pakken inklusiv annoncering, finder vi også ud af det.

Når vi taler om "godt" indhold på de sociale medier, spiller flere faktorer ind. Først og fremmest er algoritmerne væsentlige. De forskellige medier har forskellige algoritmer, som favoriserer indhold ud fra en række kriterier.

En anden faktor er modtagerne på den anden side af skærmen. Det er nok den vigtigste faktor. Indholdet skal nemlig være relevant og relaterbart for modtageren. Er det ikke relevant og relaterbart, kan resten faktisk være ligegyldigt.

Derfor er vores fokus altid på at ramme målgruppen og bruge algoritmen som et middel hertil.

Vi kan hjælpe med følgende sociale medier:

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Men vi er også altid friske på en udfordring - så hvis du har en drøm om at være aktiv på eksempelvis Twitter, Pinterest, TikTok eller lignende, så sig endelig til, så finder vi ud af noget.

LinkedIn ikon

LinkedIn-istens tips & tricks

LinkedIn er et socialt medie til vidensdeling, faglige diskussioner og netværk. Hvis du vil mere end bare være til stede på mediet, kan det være lidt svært at vide, hvor du skal starte. Vi er eksperter i, hvordan du bruger LinkedIn - både med din personlige profil og med din virksomhedsside. Vi har samlet en række gode opstartsråd og hjælper dig gerne i gang eller videre med dit LinkedIn-eventyr.

Læs med her for tips og tricks eller mere viden om, hvordan du kan bruge LinkedIn til at vise din ekspertviden til dit netværk.